Ahogy az egész elkezdődött

Ez tehát a kiindulási alap. Ebből a “fóka testből” kell embert faragnom! Nem csak azért mert rosszul érzem magam ha tükörbe nézek, vagy mert belehalok 1-2km futásba, de azért is, mert már az üzemorvos is megjegyezte, hogy az elzsírosodásom a felső értékeket súrolja, ami már a szívemnek sem tesz jót.

The ultimate goal

Az elhatározásom tehát megszületett és szikla szilárd: Zsírt veszíteni és izomtömeget építeni, hogy emberi formát öltsek!

This is a beginning of a beautiful friendship – again

E cél érdekében visszatértem Gabihoz, hogy felépítsük a diétámat és az edzéstervemet. Sokat olvastam arról, hogy zsírt égetni és izomtömeget növelni egyszerre nem lehet, majd rábukkantam a test kompozíció változtatásról szóló anyagokra, amelyek meggyőztek arról, hogy ez a cél elérhető. (Orozs János vlogját ajánlom mindenkinek!) Igaz ugyan, hogy a módszer sikeressége nagy mértékben függ, többek között az aktuális test zsír százaléktól is, de azt hiszem az én esetemben ez adott. A diétának köszönhetően izmot is veszíthetek, ezt próbálom majd hátráltatni a megfelelő edzés tervvel és fehérje bevitellel.

Starting the journey

2017 03.06.-án indult tehát az utam a szegedi Gym Class edző teremben. A hely nagyon kulturált, igényes, a személyzet kedves, helyes fiatalokból áll. Több kisebb teremben és egy hatalmas, központi térben zajlik az edzés, számtalan gép, kézi súly és pad áll a rendelkezésre, de akár traktor gumit is püfölhetsz kalapáccsal, vagy hajókötelet is lóbázhatsz, ha ahhoz van kedved!

Believe or not, it’s teamplay.

Számomra a testépítés, hosszútávú életmód váltást jelent, amit segítség nélkül nem tudok elképzelni. Szükségem van társakra, támogatásra. Egy hiteles ember tudása felbecsülhetetlen, mert a tapasztalataira alapul. Nekem már nem kell bemennem azokba az utcákba, nem kell végigszívnom a hülyeségeket, készen kapom a jót. Figyelem! Az alábbi képen hiteles emberek láhatóak! 😀

The problem is not the problem. The problem is your ATTITUDE about the problem! 😀

A magánéletben és a munkában is a hiteles emberek motiválnak. Akik nem csak beszélnek arról, mit hogyan kellene, hanem képesek azt megvalósítani. Így szerencsésnek érzem magam hogy újra Gabival dolgozhatok. Ráadásul az egyik vendége Dani, aki történetesen a kollégám is, pont abban az időpontban eddz, amikor nekem is megfelelő, így be tudtam csatlakozni mellé. Mindig is sokkal jobban szerettem a páros edzéseket, mert számomra nagyon motiváló, ha olyan emberekkel edzhetek, akik a fejlődésben előttem járnak. Annó ez Gabival is így volt és most Danival is, aki már több, mint másfél éve űzi ezt a sportot és minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy nagyon jól néz ki. Másrészt nagyon hasznos ha látom, hogy milyen a társam mozgása, légzése, testtartása és ehhez képest tudom a sajátomat korrigálni. Élmény velük együtt dolgozni, Gabi kiváló munkát végez, a gyakorlatok kifinomultak, precízek és változatosak, jól kontrollálja a hibáimat és a diétámat is kézben tartja. Dani jelenléte is nagyon motivál. Feldob ha látom, amikor “kimaxol” egy gépet, vagy amikor sikerül megközelítenem egy hangyányit a súlyt, amivel dolgozik! Szóval, jó a hangulat! 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.